Sigur și rapid

  Stau la birou și mă agit să termin treaba. Apare managerul companiei și cheamă un coleg de birou. După câteva secunde, apare directorul, care răpește un alt coleg. Gata! Șefii sunt ocupați și ne putem odihni… Dar sună telefonul….este șeful pe care-l uitasem, adică soția mea!

  Răspund la apel și termin repede discuția pregătindu-mă de plecare. Privesc pe geam și văd un bărbat ce plimbă o placă de BCA .

   Brusc îmi aduc aminte că trebuie să cumpăr sîrmă pentru gardul din spatele blocului. Căzuseră niște cărămizi și au distrus gărdulețul. Oftez și bombăn pentru că am promis vecinilor că mă voi ocupa de problemă. De fapt oricum mergeam la un magazin de construcții pentru niște placi de rigips și sigur puteam gasi orice tip de sarma.

    O pornesc agale spre magazinul de construcții și încep să mă uit prin jur. Nu prea înțeleg ce-mi trebuie și apelez la un specialist care-mi face o listă imensă! După ce primesc oferta, mă sperii de preț, și mai ales modalitatea de transport… Mulțumesc pentru sprijin și mă retrag spre casă, uitând țo de oferta pentru gama de placi tego la pret mic.

    Ajuns acasă stau și gândesc. Întâi am nevoie de o mașină pentru transport, de un specialist în lucrări și de mai multe drumuri pe la magazine… Apelez la un prieten, care-mi recomanda un constructor. Cu teamă în suflet, îl sun și-i explic situația. Stabilim o întâlnire pentru a doua zi când era week-end.

    A doua zi uit de discuție, până când acesta suna insistent la interfon. Este primul meseriaș care vine la timp. Studiem împreună situația și accept ideea acestuia, de a renunța la rigips în schimbul polistirenului. Am înțeles că polistirenul extrudat beneficiaza de o inalta rezistenta la difuzarea vaporilor .

      După aceea discutăm de materiale, manoperă, prețuri… Acesta îmi recomanda un site online pentru achiziția materialelor, scăpând astfel și de stresul transportului. Accesăm platforma pe internet pentru depozitul online și comandăm cele necesare, atât pentru uzul propriu, cât și pentru reparația grădinii. Comanda o efectuează specialistul și urmează ca luni să înceapă lucrarea. Eu sunt sceptic, dar… chiar așa a fost!

14690957_1507989565894971_5575388765661006512_n

      Luni seara, când am ajuns acasă, sârma de la gard era la locul ei, iar polistirenul era deja pe poziție! Prețul… a fost mult mai mic, chiar cu manoperă, decât dacă achiziționam materialele, cu trnasport de la un magazin de construcții. Produsele au fost intacte și în cantitățile solicitate. Meșeriașul uitase niște mărunțisuri, accesorii, conespanduri dar firma online, le-a livrat la urgență și problema a fost ca și inexistentă! Este clar, soluția Depozit Online este o idee de prezent și de viitor!

2 păreri la “Sigur și rapid”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *